Biliárd-játék-letöltés
Biliárd játék letöltés

Található számos oldal, ahol biliárd játékokat tudunk letölteni. Így biliárdot játszhatunk otthonról, a számítógép előtt ülve.

Ha még sosem hallottunk a biliárd egyik formájáról sem, akkor nézzük meg előtte, hogy miről is szól ez a játék.

Biliárd játékról pár szó

A biliárd, így a pool és a snooker is egy taktikai játék. Az nem feltétlenül elég, ha csak eltaláljuk a kinézett golyóbist, ami persze lyukba esik. Logikusan kell szemrevételezni az asztalt, felmérve a golyók helyzetét. Igyekezni kell úgy meglökni a megcélzott golyót, hogy a fehér golyó utána olyan pozícióba álljon meg, hogy a következő golyót is esélyünk legyen belökni.

  • 8-as pool   7 egyszínű, 7 csíkos, 1 fekete, 1 fehér golyó  cél: a saját golyó csoportunkat lyukba juttatni, majd a feketét is
  • 9-es pool  9 egyszínű golyó, rombusz alakban az asztalon  cél: a golyókat növekvő sorrendben a lyukba lökni
  • snooker 15 piros golyó, 6 színes, 1 fehér  cél: piros és színes golyókat felváltva lyukba lökni, majd végül az asztalra folyamatosan visszakerülő színeseket is, pontértékük emelkedő sorrendjében

A letölthető biliárd játékok jellemzői

Az interneten elérhető játékoknál nem lehet olyan apróságokat beállítani, mint egy megvásárolható programnál.

Általában nincs arra szükség, hogy letöltsük a játékot a számítógépünkre. Ha internet hozzáférésünk van, a világhálón tudunk játszani, partnert is találva ehhez.

 Ha mégis a biliárd játék letöltés mellett döntenénk, találhatóak olyan oldalak, ahonnan programokat tudunk letölteni.


Biliárd játék letöltési lehetőségek

A http://letoltokozpont.hu/ weboldalon ingyenes biliárd játékok letöltése lehetséges Windows számítógépre, Android és iPhone mobilokra.

Más oldalak letöltéshez: